Tag Jagttegn i København

Udgivet d. 26 nov, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Drømmer du om at blive jæger, eller har du altid interesseret dig for naturen og dyreliv? I så fald bør du overveje at tage et jagttegn. Med et jagttegn lærer du vidt og bredt om naturen og bliver samtidig klædt på til at kunne gå på jagt og være i ét med naturen.

Hos Jagttegnkurser.dk har man et fyldestgørende og optimalt forløb, som sikrer, at enhver ny jæger kommer ud på den anden side, som en dygtig og sikker skytte – samtidig er beståelsesprocenten svimlende høj med hele 98%, så hvis du overvejer at tage jagttegn, så er dette stedet at gøre det!

Sjov og dygtig undervisning

Undervisningen er lagt an på at være sjov og lærerig på samme tid. Disse ting går i høj grad hånd i hånd, så man får lært så meget som overhovedet muligt. Derved bliver du godt klædt på til at skulle gå på jagt i fremtiden og lære alle kunstens regler. Dette er utroligt vigtigt for din fremtid indenfor jagt, så du føler dig sikker, både mens du tager dit tegn, lige så vel som efter du har det i hånden.

Kan passes ind i weekender eller om aftenen

Undervisningen er yderst fleksibel, og det er muligt at passe ind på både aftener og i weekender. På den måde kan du tage dit jagttegn lige præcis i de tider, der passer ind i din hverdag, så al fokus kan gå til teori og læring. Se mere her på Jagttegnkurser.dk om, hvordan du kan starte med at få dit jagttegn.