Altansejl giver både læ og privatliv

Udgivet d. 10 jan, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Sejl til altanen kan være en god løsning hvis du ønsker vindafskærmning og ligeledes er det en god mulighed for mere privatliv. I Altanbutikkens udvalg finder du både forskellige standard sejl, der kan købes med det samme, eller der kan laves altansejl i specialmål efter dine ønsker  til for eksempel farver, og til altanens størrelse. Det kræver blot et telefonopkald til Altanbutikken at få et uforpligtende tilbud.

Altanbutikken har altansejl og afskærmning til enhver smag og til ethvert budget

Der kan til tider være ret blæsende på en altan, både på grund af det danske vejr og fordi man er højere over jorden end ellers. Er altanen placeret på hjørnet af en bygning, bliver du udsat for mere blæst, og derfor er det en god løsning at bruge et altansejl. Et altansejl eller vindafskærmning vil typisk betyde at du kan få meget mere fornøjelse af din altan.

Ud over de store altansejl, som bliver monteret fast på din altan, har Altanbutikken også et udvalg af flytbare afskærmninger. Disse kan for eksempel være en fordel, hvis du ønsker at sidde eller ligge ugenert på din altan, uden din nabo kan se dig. Samtidig giver en flytbar afskærmning mulighed for at byde solen ind, såvel som skærme for sol eller vind, på dage, hvor det kun blæser lidt.

Besøg Altanbutikken og find dit altansejl. Altanbutikken er garant for høj kvalitet til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Det gælder både færdiglavede standardprodukter og altansejl efter mål.