Børnegarderober, som børn kan forstå

Udgivet d. 10 apr, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Børn og garderober er ikke altid to ord, der klinger godt sammen. Men Kolon gør det nemt for børn at holde styr på dit og mit med deres smarte børnegarderober.

Det med at få to forskellige vanter med hjem fra børnehaven, det er vist noget, de fleste har prøvet. For børn har svært ved at holde styr på, hvad der er deres, og hvad der ikke er. Men Kolon gør det nemt for børnene at holde orden. De smarte børnegarderober giver nemlig børnene hver deres plads, og så bliver det pludselig nemt at lægge tingene det rigtige sted. Det gør hverdagen meget nemmere for både forældre, pædagoger og børn, så ingen skal løbe forvildet rundt for at finde noget tabt eller bytte vanter med de rigtige børn.

Kolon er en inventarvirksomhed, hvor du kan finde et stort udvalg af møbler til institutioner. Børnegarderober fås i mange forskellige designs, og farvevalget er op til den enkelte institution, sådan at de får noget, der passer i stilen. Så hvis din institution har en forestilling om, hvordan børnegarderoberne skal se ud, så vil Kolon gerne levere specialdesignede møbler til jer. Noget af det, der er særligt vigtigt er, at børnegarderoberne passer til de børn, I har, sådan at de får lyst til at bruge deres personlige garderobe.

Kolon er essensen af godt håndværk og dansk design. De har eksisteret i mere end 40 år, siden grundlæggeren Frits Jensen åbnede en køkkenbutik tilbage i 1972. 4 år senere lavede han en genial opfindelse, et hængsel, der både sidder fast på låge og korpus, og så begyndte tingene at tage fart. Dette hængsel er meget stærkt, og derfor blev det hurtigt populært i institutions-sammenhænge, hvor interiøret bliver brugt op til otte timer om dagen.

Se det store udvalg af kvalitetsmøbler hos Kolon.dk.