Buffertank af god kvalitet

Udgivet d. 3 jan, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Sigma Process Engineering har løsningen til de virksomheder, der står og skal investere i en ny buffertank.  

En rund, vertikal, trykløs tank, der kan opbevare vand og holde på varmen i længere tid. Sigma Process Engineering tilbyder virksomheder buffertank TV-R-2000, udført med enkeltkappet svøb, top og bund. Tanken er forsynet med 4 styks rørben med justerbar kugletå og fodplade. Vandtanken forsynes desuden med forskellige rørværker alt efter behov.

Alt materiale, der bruges er af høj kvalitet og overfladerne på tanken er vellavet. Studsesvejsninger bliver børstet og bejdset, runde og langsømme udvendigt bliver slebet, samt udvendige svejsninger, mens alle overflader- både ud- og indvendigt er koldvalset.

Sigma og maskinfabrikken holder til i Egtved, nær Kolding og Vejle. Det er en virksomhed, som både producerer og hjælper andre virksomheder med metalbearbejdning og stålkonstruktioner. Virksomheden har over 40 års erfaring, der specialiserer sig i en bred vifte af specialer.

Alle væsentlige processer bliver kontrolleret af Sigma- fra udvikling over salg til konstruktion, design, test, produktion, kontrol og levering. Hos Sigma går de meget op i, at pris og leveringstid altid er i top og konkurrencedygtig.