Dansk Træmel har certificeringerne i orden

Udgivet d. 15 nov, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Vil du gerne  sikre dig, at dine træpiller er lavet af en lokal, dansk producent og er lavet af danske råvarer? Så kan trygt købe dem hos Dansk Træmel, der går op i, at kvaliteten er i top, og at den er ensartet, som man kan forvente det af et godt, dansk produkt. For alle træpiller er nemlig danskproducerede hos Dansk Træmel.

Derudover har de også certificeringerne i orden. De har både FSC-certificeringen og PEFC-certificeringen, der står for “Promoting Sustainable Forest Management”. De har også en positiv kontrolrapport, og så støtter de tilmed organisationen Børn, Unge og Kræft. De har altså en meget bæredygtig profil,.

Når du køber dansk biobrændsel hos Dansk Træmel, så er du altså med til at hjælpe miljøet. Dansk Træmel forsøger at intensivere deres indsats på området både via et udvidet produktprogram, en udvidet markedsføring, en sikkerhed omkring levering, en styrket konkurrenceevne og grøn energi. Du kan læse meget mere på siden, og du skal være mere end velkommen til at kontakte Dansk Træmel, hvis du er i tvivl om noget.