Derfor skal du lease

Udgivet d. 30 maj, 2022

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Det kan være dyrt at eje sin egen bil. Pludselig kan der komme en bilkabule i døren, og gerningsmanden bag bulen er stukket langt væk. Stenslag og flade dæk er også fast kost i livet som bilejer. Til sidst bliver man helt fortrolig med mekanikeren nede fra sit lokale Mercedes værksted.

 

Er man ikke til uforudsete biludgifter – hvad de færreste jo egentlig – er det måske tid til at sælge bilen, og i stedet lease sig en ny. Leasingaftaler kan laves på stort set alle biler, og for mange mennesker er det en mere tilgængelig adgang til drømmebilen, end at eje den.

 

Fuld plade på service

Når du leaser, er service nemlig ikke, noget man betaler meget for. Tværtimod indgår det i leasingaftalen, så der er ingen grund til at holde sig væk. Efter endt leasingaftale, der typisk varer to år, leverer man bilen tilbage, uden en merudgift.

 

Erhverver man sig til gengæld en skade på bilen, mens den er i ens egen varetægt, skal man dog stadig selv punge ud.

 

Også til erhverv

Privatleasing er noget mange familier benytter sig. Men der er bestemt også en fidus i at erhverslease, hvis man er virksomhedsejer. I stedet for at eje en flåde af biler, der kan komme med uforudsete udgifter alle årets dage, er leasingaftalen nemmere at budgettere med. Her ved du præcis, hvor meget bilen kommer til at koste din virksomhed på årsplan, også selvom der skulle skiftes tændrør.

 

Erhversleasing giver også muligheden for at give virksomheden et stramt og ensformigt udsyn. Det kan især være en fordel, hvis gode kunderelationer er vitale for virksomhedens overlevelse. Her vil de fleste kunder finde tryghed i, at dine ansatte altid ruller op i nye Mercedeser i stedet for en blandet håndfuld af private biler i mange forskellige farver.