Det skal du være opmærksom på inden du leaser en bil

Udgivet d. 29 sep, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Hvis du ønsker at lease en bil, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Privatleasing kan være en rigtig god løsning for nogle mennesker, mens det absolut ikke er en fordel for andre. Men inden du tager beslutningen om, hvorvidt du bør lease eller ej, er der nogle faktorer, du skal tage stilling til. Her finder du nogle af de ting, du skal tage et kig på, inden du eksempelvis giver dig i kast med leasing af BMW biler.

Hvad står der skrevet i leasingaftalen?

Noget af det vigtigste, når du leaser en bil, er selve leasingaftalen. Her skal du se, hvad der rent faktisk er inkluderet for at finde ud af, hvad dine udgifter ender med at blive. Der kan nemlig være stor forskel på disse kontrakter fra firma til firma.

Du skal især tage et kig på den månedlige ydelse, vedligeholdelse og service samt selve førstegangsydelsen. Du skal ligeledes tjekke, hvad der ikke er inkluderet og se, om du eventuelt kan få det ind i din leasingaftale.

Hvad er mulighederne for at afslutte leasingaftalen?

Helt generelt er du bundet af din leasingaftale (hvis der er tale om privatleasing) i cirka 12 måneder. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du eventuelt har betalt en førstegangsydelse, vil du ikke få disse penge tilbage. Det kan derfor ende med at blive ret dyrt for dig at give dig i kast med privatleasing, hvis du vælger at afslutte leasingaftalen før tid.