Det smarte og praktiske el løbehjul

Udgivet d. 15 feb, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Det elektriske løbehjul har aldrig været sjovere. Hos segboard.dk er det muligt at finde flere modeller af det praktiske og urbane el løbehjul.

Mange virksomheder, hospitaler og lagerhaller bruger de elektriske løbehjul til at komme hurtigt rundt, når store distancer skal slås. El løbehjulet, der efter dansk færdselslov kun må køre på cykelstien, når man færdes på offentlig vej, bliver også ofte set i bybilledet, i de større byer, rundt om i verden.

Med et el løbehjul ved hånden, har man altid et praktisk og smart transportmiddel, der nemt kan tages med rundt. På de fleste af løbehjulene kan styret klappes ned, lige som vægten sjældent er mere end 10-15 kg, der gør at det nemt kan tages under armen.

Alt andet end et almindeligt løbehjul

Det ligner ethvert andet løbehjul, men det er det bare ikke. El løbehjulet har til nemlig en maksimal hastighed på omkring de 20 km/t. Samtidig har de modeller som segboard.dk sælger, slidstærke dæk og et lukket elektrisk kredsløb, der gør, at el løbehjulet kan bruges på regnfulde dage, hvor de fleste andre løbehjul må blive stående derhjemme.