Drømmer du også om en ny Audi?

Udgivet d. 30 apr, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Har du altid drømt om at opdatere din gamle firmabil til en lækker og luksuriøs Audi? Hos Fleggaard Leasing slipper du for alle omkostningerne, der er forbundet ved at købe en ny bil. I stedet kan du spare en masse penge ved at lease din nye firmabil, og det gælder også for de lækre biler fra Audi leasing.

Fleggaard Leasing er specialiserede i at lease biler ud til små og store virksomheder. Det gælder også de luksuriøse biler fra det tyske bilbrand Audi. Hos Fleggaard Leasing vælger du selv, hvilken af deres mange leasingmodeller du gerne vil lease, og hvilken en der passer bedst til din virksomhed.

Hvorfor skal du lease?

Der er mange gode fordele ved at lease en firmabil fremfor at købe en helt ny bil. En af grundene er, at du ikke behøver at betale det fulde beløb med det samme, du skal heller ikke bekymre dig om administration, et værditab eller et eventuelt salg. Vælger du at lease frem for at købe, kan du også udskifte bilen oftere, end hvis du vælger at købe.

Hos Fleggaard Leasing har du mulighed for at lease gennem to forskellige løsninger, nemlig en operationel leasing og finansiel leasing. Operationel leasing af bilen betyder, at du lejer bilen, og betaler et fast beløb hver måned. Med finansiel leasing er leasingperioden ofte længere, og du binder dig over en aftalt periode.

Uanset hvilken en af de lækre modeller fra tyske Audi du ønsker at lease, står Fleggaard Leasing altid klar til at hjælpe dig med den bedste rådgivning og konkurrencedygtige priser.