Drømmer du om den fede bil fra udlandet?

Udgivet d. 10 dec, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er vist ingen hemmelighed, at Danmark ikke er det ideelle land for bilelskeren. Man kan sidde i timevis og scrolle internettet igennem for store, fede, tyske biler – ja, man kan blive helt forelsket, og det er ikke svært at se sig selv bag rattet på sådan en bandit. De danske motorveje, synes nu som et mere attraktivt sted, ikke?

Men pludselig rammer virkeligheden som en hammer. Registreringsafgiften er himmelråbende høj. For mange mennesker betyder det, at drømmen må blive ved drømmen. Men drømmen kan blive virkelighed for dig. For du behøver ikke nødvendigvis at søge efter dit næste billån, for at få råd til den høje afgift. Der er en løsning, hvor selv en lille økonomi kan følge med.

Store afgifter i små bidder

Den store afgift behøver ikke at være det vejbump, der stopper din drømmebil ved grænsen. Med flexleasing kan man nemlig nemt dele registreringsafgiften op i overskuelige betalinger. Ordningen lader sig heller ikke begrænse til den private bruger. Du kan uden problemer også flexlease din næste firmabil.

Old gold

’New is always better’ passer ofte, men ikke når vi snakker flexleasing. Ordningen bliver nemlig billigere jo ældre bilen er. For eksempel skal man for biler under tre måneder betale to procent af registreringsafgiften månedligt. For biler, der er 3-36 måneder gamle, skal man kun betale én procent af afgiften månedligt. Og slutteligt skal man for biler, der er ældre end 36 måneder gamle, kun betale en halv procent af afgiften månedligt.

Der er med andre ord gode muligheder for at opgradere din gamle Fiat i det nye år. Eller også skal år 2022 være året, hvor din virksomhed skal præsentere sig selv med en ny flåde af biler. Dine kunder vil garanteret blive imponeret over firmaets nye BMW’er.