Drømmer du om dit eget BMW ALPINA-udstyr?

Udgivet d. 5 jul, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er du den helt store BMW-connaisseur? Hvis ja, så er der gode chancer for, at du kender BMW ALPINA. Har du selv en ALPINA? Hos koedbmw.com finder du alt i udstyr til din BMW ALPINA. Klik ind og se de mange muligheder.

En eksklusiv bilproducent

Er du meget interesseret i biler og måske særligt i den lidt dyrere og mere eksklusive ende? Uanset hvad så kender du helt sikkert BMW, og kender du BMW, så kender du måske også BMW ALPINA. Allerede tilbage i 1960’erne begyndte ALPINA som tredjepartstuner af BMW-biler, og senere fra 1978 begyndte de selv at fremstille komplette biler – stadig ud fra BMW-modellerne. I 1983 blev ALPINA så registreret officielt som en selvstændig bilproducent. ALPINA har siden produceret et stort antal biler med stor succes.

ALPINA-udstyr

Drømmer du om din egen ALPINA, eller kan du godt bare lide tanken om det populære bilmærke? Hos KOED kan du få alverdens ALPINA-udstyr, og de er de eneste, der forhandler det inden for de danske grænser. Når du besøger koedbmw.com, bliver du mødt af et stort udvalg af ALPINA-udstyr og tilbehør. Ønsker du dig din helt egen t-shirt med bilmærkets tryk, et ALPINA-slips, en kasket eller måske en isskraber? Det kan også være, du vil glæde dit barn med udstyr, og her er en kids box en ideel gave, der helt sikkert vil vække glæde. KOED ligger inde med et af de største lagre i Norden af BMW-reservedele, så klik ind på websiden og find dit nye udstyr og tilbehør.