Drømmer du om en Porsche Taycan?

Udgivet d. 26 aug, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

En Porsche Taycan er en af tidens helt nye og hypede elbiler, hvilket er forståeligt nok, når det handler om det eksklusive bilmærke Porsche. Den smarte Porsche Taycan findes i tre forskellige modeller; Porsche Taycan 4S, Porsche Taycan Turbo og Porsche Taycan Turbo S.

Du kommer vidt omkring i en Porsche Taycan, her er det nemlig muligt med den gode rækkevidde på mere end 460 kilometer på blot en opladning, at få en god lang køretur. I bilen er der endda også mulighed for at øge hestekræfterne fra 435 til 490, ved at anvende et Performance Plus batteri.

 

Find din nye Porsche Taycan i udlandet

Hos Sandjensen.dk finder du mange forskellige Porsche Taycan i forskellige farver, der hver især er lavet med forskellige specifikationer. Men skulle det alligevel ske, at du ikke finder den rette model, så er der altid hjælp at hente – i udlandet.

I Tyskland findes Sand Jensens datterselskab, Autohaus Sand Jensen GmbH, hvor der hvert eneste år importeres flere Porsche-modeller til de danske kunder.

Lyder en Porsche Taycan fra Sand Jensen, til at være noget for dig. Så klik ind på hjemmesiden, hvor der løbende bliver tilføjet nye smarte modeller af den populære elbil Porsche Taycan.

Her har du også mulighed for at skræddersy dit helt eget leasingtilbud, som er baseret direkte på dine ønsker og behov. For på den måde kan du også nemt og bekvemt få lov til at køre rundt i en smart Porsche, helt uden at du behøver at forpligte dig til at købe.