Er det tid til årets firmafest eller teambuilding?

Udgivet d. 13 dec, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er vigtigt med god stemning på arbejdspladsen, og at I kender hinanden. Det styrker samarbejdet. En firmatur til Frederiksdal Klatrebane kan hjælpe jer til at lære hinanden bedre at kende.

Har du lyst til at give dine medarbejdere en oplevelse, de sent vil glemme? En tur, I kan snakke om efterfølgende, og som kommer til at styrke jeres sammenhold?

Så er du kommet til det rigtige sted. Frederiksdal Klatrebane vil gerne sætte rammerne om en firmatur, der ryger i minderne med det samme. Hvis I har mod på at lave noget helt andet til det næste firmaarrangement, så tilbyder Til Tops Frederiksdal rigtig gode omgivelser til et arrangement, der består af enten brunch, frokost, middag eller bare en oplevelsesrig, aktiv og spændende dag med masser udfordringer i aktivitetsparken.

Det eneste, I skal, er at komme med jeres ønsker til dagen, så sammensætter Frederiksdal Klatrebane gerne dagen for jer. Her kan I få lov at udfordre både koordination, balance og overskride jeres grænse for at være oppe i højderne. Og på den måde kommer I mere ind på livet af hinanden, fordi I hjælper hinanden igennem banerne og ser hinandens styrker og svagheder. Så hvis I skal have et firmaarrangement nær København, så er Frederiksdal Klatrebane den oplagte mulighed for jer.