Er du på jagt efter en ny båd?

Udgivet d. 15 okt, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er du vild med både, og kan du ikke nøjes med en brugt båd, som andre har slidt på før dig, så læs med om Reese Marins store udvalg af nye både.

En rigtig sejler skaber sine egne minder og gør noget ved sine drømme. Eller hvad? Er du også helt vild efter at få masser af oplevelser til søs, at se solen stå op over havet, følelsen af at være så lille midt i det store hav, at se fiskene springe om kap og helt selv at bestemme, hvor du vil gå i havn?

Hvis du kan nikke genkendende til noget af det, så lyder du som en, der gerne vil have din egen båd. Og ikke en, som nogen har brugt før dig, en helt splinterny båd, hvor du skaber minderne og giver den sjæl.

Reese Marin har et stort udvalg af nye både til salg, som bare venter på at blive søsat. Du kan både se og læse om både på deres hjemmeside, men du kan også besøge deres bådcenter i Aabenraa, hvor du kan få syn for sagen og blive inspireret og fristet.

Få gode råd og vejledning

Hos Reese Marin kan du få al den hjælp og vejledning, du har brug for. Og uanset om du har forelsket dig i en motorbåd eller en sejlbåd, så kan du finde et bredt udvalg af alle typer både. Så uanset om det er vigtigt for dig, at sejlbåden er rummelig, komfortabel og har mulighed for at sejle lange stræk uden for Danmarks farvande, eller at du hurtigt kan komme fra A til B, så kan du finde noget, der passer til dine præferencer.