Er du på jagt efter et luksusur?

Udgivet d. 3 feb, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er du en passioneret urentusiast, og kan du bare ikke få nok af luksusure? Så er der garanteret ikke noget, der kan give en større lykke end et fedt ur i høj kvalitet og lækkert design. Der er noget særligt over at bære et ur, hvor mærket har en særlig historie, som har sat et aftryk i urverdenen.

Når snakken falder på dyre ure, så er det ofte mærker som Rolex, Omega og Tag Heuer, der ofte bliver nævnt. Disse urmærker er ganske vidst en garanti for luksus i høj kvalitet og lækkert design, men der findes også andre mærker, når det gælder ure af god kvalitet.  Her kan det anerkendte urmærke IWC  – International Watch Company – nævnes, og det kan du læse mere om her.

Ure fra IWC til enhver entusiast

IWC står som sagt for International Watch Company, og er bogstaverne bag et brand, der repræsenterer en klar stilsikkerhed, både når det kommer til design, kvalitet og schweizisk håndværk. Brandet så dagens lys i 1885 i Schaffhausen og har lige siden lagt sig ud med de største og mest populære spillere på markedet.

IWC forsøger konstant at imødekomme forbrugernes ønsker – hvad end det er i professionelle sportsure, til formelle sammenhænge eller til hverdagsbrug.  Hos UrHandleren,dk kan du læse mere om de enkelte modeller og finde netop det ur, der passer perfekt til dig. Blandt de kendte kollektioner finder du blandt andet Aquatimer, Ingenieur, Portuguese, Pilots, Da Vinci og Portofino.

Hos UrHandleren.dk finder du et bredt udvalg af de lækreste urbrands i verden – og så kan du tilmed sælge dit eget ur, hvis du trænger til fornyelse.