Er du på udkig efter en løftemagnet?

Udgivet d. 18 maj, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Arbejder du på en byggeplads, i metalindustrien eller i andre håndværkerfag, og er du på udkig efter en løftemagnet? I så fald er det med at besøge Dansk Værktøjs Salg, hvor du finder forskellige modeller.

Til de tunge opgaver

Er du på udkig efter en løftemagnet? Hos Dansk Værktøjs Salg på dvsalg.dk eller i deres butik i Kibæk kan du finde et stort udvalg af værktøj, og du finder til mange forskellige områder og brancher. Du kan finde alt fra el-værktøj, håndværktøj og autoværktøj til befæstigelse, kompressorer og slibemateriel. Kort og godt så finder du altså værktøj i alverdens genrer, som kan hjælpe dig og dine kollegaer i enhver situation, hvor I har brug for værktøj til at klare de forskellige opgaver. Har I tunge materialer, der skal løftes, kan det kræve løftemagneter, og et udvalg af det finder du selvfølgelig også hos Dansk Værktøjs Salg.

Lette at anvende og sikre i brug

Når du ser udvalget af løftemagneter, vil du se, at der er magneter, der kan løfte forskellige antal kilo, nemlig fra 300 til 1000 kilo. Løftemagneterne kan blandt andet bruges til at løfte emner i stål, plader og rør, og de er ganske lette at anvende og helt sikre i brug, så du og dine kollegaer trygt kan bruge værktøjet på arbejdspladsen. Er du i tvivl om, hvilken er den rigtige, eller er der andre værktøjer, du står og mangler, kan du kontakte folkene bag. Søger du et specifikt redskab, værktøj eller andet udstyr til projektet, er der mulighed for, at de kan hjælpe, selvom du ikke finder det blandt udvalget.