Et bedre arbejdsmiljø med akustikplader

Udgivet d. 25 nov, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Kender du det, hvor du sidder på et kontor og næsten ikke kan høre, hvad du selv tænker? Arbejdspladser med dårlig akustik er et kendt problem for mange, men AA Akustik har løsningen. Se mere om akustikplader til væg her.

Vægge der skaber ro

Når der sidder flere mennesker i samme rum, kan det være svært at koncentrere sig om sin aftale, hvis mange snakker omkring én. Det problem er især velkendt på kontorer og call centre. For bedre akustik har AA Akustik flere løsninger. Én af dem er akustikplader til vægge, hvor plader af mineraluld bliver installeret på væggene, således at der skabes en helt anden ro i lokalet. Det betyder, at du pludselig kan høre, hvad du selv tænker og koncentrere dig om din egen samtale. Ikke nok med det så er det også med til at give et bedre arbejdsmiljø, hvor du ikke længere bliver irriteret på dine kollegaer, der larmer i et rungende rum.

Rådgivning og montering

Mere end 15 års erfaring har gjort AA Akustik kloge på deres fag. De ved altså, hvad de laver, og det gælder både for selve produktet, men også for montering af pladerne. Skulle der være belysning på væggene, sørger virksomheden også for, at der bliver taget hånd om dette. AA Akustik har flere løsninger, hvilket blandt andet indebærer akustikplader til loftet. Søger du en løsning på den dårlige lyd på arbejdspladsen, skal du ikke tøve med at kontakte virksomheden. De hjælper dig nemlig glædeligt, og I kan sammen finde den bedste løsning, der kommer alle til at have indflydelse på dagligdagen.