Et huseftersyn beskytter både køber og sælger

Udgivet d. 1 okt, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er vigtigt at få sit hus set efter i alle kroge, inden det skal skifte ejer. På den måde kan du nemlig som sælger undgå at hæfte for oversete skader i op til 10 år efter salget.  

Mk consult byg har stor erfaring med at se huse efter i krogene, inden de skal skifte ejer. Og det er vigtigt, for at du som sælger ikke kommer til at hæfte for oversete skader. Står du og skal sælge enten hus, lejlighed, sommerhus eller lignende, så er det meget vigtigt at bestille et huseftersyn, før overdragelsen sker, sådan at du kan få lavet en tilstandsrapport, der beskriver bygningens faktiske tilstand på salgstidspunktet.

En tilstandsrapport er vigtig, fordi du som sælger opnår større tryghed ved overdragelsen af huset, hvis du ved, at bygningens faktiske tilstand er beskrevet i detaljer. Med et huseftersyn kan du nemlig også tegne en ejerskifteforsikring, og den gør, at du bliver frigjort for eventuelle udgifter på den front i hele 10 år, hvis der skulle dukker skader op, man ikke kendte til på overdragelsestidspunktet.

Et huseftersyn beskytter altså både køber og sælger mod økonomiske overraskelser i forbindelse med køb og salg af huse. Og hvis du gør brug af huseftersynsordningen, og dermed får en tilstandsrapport og en elrapport ud af det, så kan du trygt overlade dit hus til en ny ejer.

Mk byg consult vil gerne stå for huseftersynet på din bolig. De har mere end 20 års erfaring i branchen, så her er du sikret grundighed og kvalitet. Hvis du er i tvivl om noget, så må du endelige spørge løs, så hjælper de dig videre.