Et tidløst ur i dansk design

Udgivet d. 10 jan, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Mangler du et ur, som ikke går af mode? Skagen Designs laver ure både til mænd og kvinder, der er tidløse og lever op til standarderne for dansk design.

Det er ikke for sjov, at Skagen har slået så stort igennem i Danmark men også er nået ud til resten af verden. Det danske firma har over 25 år på bagen, og de ved, hvad de laver, og hvad deres brand er.

Det var i 1989, at Skagen Designs første gang så dagens lys. Henrik og Charlotte Jurst er et dansk ægtepar, der dengang flyttede til USA med en klar vision og drøm. Det, de drømte om, var at designe og producere smukke armbåndsure og andre smykker, der kunne forene både topkvalitet og dansk design. Og drømmen blev virkelighed. De lavede et brand, der i den grad fik succes. I dag er Skagen ure verdenskendte for det smukke og unikke design, der har en elegance over sig, og som er meget klassiske og tidløse. Derudover er kvaliteten altid i orden, samtidig med at de er til at betale for alle. Nogle parametre, der har været med til at definere Skagens historie.

Brodersen + Kobborg er officielle forhandlere af Skagen ure, og de kan tilbyde dig det største udvalg og den bedste service. Hvis du leder efter et specielt ur, hvor design, pris og kvalitet går op i en højere enhed, så er Skagen ure et ekstra kig værd.