Find de rigtige boxershorts

Udgivet d. 10 feb, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er meget generende at have et par underbukser på, som ikke sidder ordentligt. Syningerne kan sidde forkert, eller elastikken gnaver. Velvære kommer indefra, og det starter i høj grad med det undertøj, som bruges hver dag. Boxershorts fås i mange forskellige farver, størrelser og mønstre. Hvad der falder indenfor dine personlige præferencer, bestemmer selvfølgelig hvilke varianter du vælger. Der er særligt to ting, som du skal være opmærksom på. Størrelsen er den vigtigste faktor for, at du bliver glad for dine nye boxershorts.

Der findes ikke én standard for tøjstørrelser. Dette betyder at størrelserne vil være forskellig fra mærke til mærke. Hvis du ikke allerede kender din størrelse, er det en god ide og tage udgangspunkt i en størrelsesguide. På den måde kan du være sikker på at vælge den korrekte størrelse. Det eneste det kræver af dig, er at du har et målebånd til rådighed. Nu, hvor du kender din størrelse, bør du overveje hvilke bukser du skal have udenpå.

Hvis din garderobe er fyldt med slanke og stramtsiddende bukser, kan du risikere at et par korte boxershorts vil krave op og genere i lysken. Her vil det være bedst at vælge en model, som går længere ned på benet. Køb online her