Gode lifte til arbejdet udenfor

Udgivet d. 28 apr, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er du på udkig efter en god lift? Måske i forbindelse med, at du er ved at renovere dit gamle hus eller igang med et nybyggeri. Her kan højden særligt blive en stor udfordring, især hvis dit hus har to etager. Hos Lejma.dk har du mulighed for lifte udlejning, når projekter på huset kommer op i højden.

Hvad skal du bruge liften til?

Der kan være mange gode grunde til, at du er nødt til at leje en god lift. Det kan være, at du skal i gang med at male gavlen på huset, eller måske udskifte de gamle vinduer på første etage. Her kan det være svært selv at nå op med en enkelt stige og lige præcis derfor, er en god lift i en ordentlig kvalitet et rigtig godt redskab. Med en lift kan du nemt nå rundt om hele huset, også op på det øverste træværk, om samtidig sikre dig selv en god og sikker arbejdsstilling

Hvad kræves der for at leje en lift?

Står du og skal leje en lift, kræves der ikke ret meget. Det kræver selvfølgelig, at du har pladsen til, at den kan stå uden at genere alt for meget. Men det kræver også, at terrænet er plant. Hvis det ikke er det, er der dog den mulighed, at der i sådanne situationer kan lægges plastkøreplader i forskellige størrelser ud på jorden, så liften kan stå stabilt og sikkert.

Forskellige modeller

Lifte findes i flere forskellige modeller. Blandt andet sakselifte, bomlifte og trailerlifte. De findes derfor i flere forskellige højder, som alle har lovpligtig faldsikringer.