Godkendte mundbind i god kvalitet

Udgivet d. 26 nov, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Uanset hvor du befinder dig, så er et mundbind i dagens Danmark blevet en obligatorisk følgesvend. Det er vigtigt at mundbindet sidder korrekt hen over næse, hage og mund. Men det er også vigtigt, at det sidder behageligt omkring ansigtet, og at det ikke strammer. Hos Lomax.dk finder du en masse forskellige godkendte mundbind, som alle lever op til de høje sikkerhedskrav.

Stort udvalg af mundbind

Er du på udkig efter mundbind, så kan du finde et stort udvalg hos Lomax.dk. Den danske virksomhed blev grundlagt tilbage i 1962, og har lige siden været kendt for at kunne levere alt det, som din virksomhed har brug for – heriblandt også godkendte mundbind.

Af godkendte mundbind kan du finde mange forskellige slags, både dem som er fremstillet i stof, men også dem som vi kalder for engangsmundbind. Uanset hvilket et mundbind du ender med at vælge, er det vigtigt, at det sidder ordentlig på dit ansigt. Det betyder blandt andet, at det skal dække din mund, din hage og din næse.

Engangsmundbindende som findes i hvid, blå og lyserød, de såkaldte kirurgiske masker. Maskerne som også kaldes for type II masker, kan som udgangspunkt bruges i det offentlige rum. Disse masker har en filtreringsgrad på 98%, mens en type I maske har en filtreringsgrad på 95%.

Uanset hvilket et mundbind du ender med at vælge, og uanset hvor vigtig filtreringsgraden er, så er det vigtigt, at det sidder godt. Mundbindet skal dække ansigtet på den helt rigtige måde, uden at kunne falde af.