Golf og solskin på Mallorca

Udgivet d. 1 jan, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Ferieøen Mallorca er de senere år gået fra, at være en nedslidt charterdestination til igen at være et af Europas mest populære feriemål. 70’ernes grisefester kan i dag erstattes med golf på nogle helt fantastiske golfbaner.

Mallorca er i dag en livsstils ø, der byder på store rejseoplevelser med indhold og kvalitet.

Oplev storbypulsen i Palma de Mallorca, og besøg de gamle middelalderbyer, hvor en mosaik af små tidslommer tilsammen udgør den særlige mallorcanske kultur. Og så er der selvfølgelig solen, strandene og golfbanerne.

Golfrejser til Mallorca har lidt mere af det hele

Mangfoldigheden er stor på den skønne solskinsø med det milde klima og de mere end 300 årlige solskinsdage. Det er ikke så underligt, at Mallorca er blevet en af danskernes foretrukne feriedestinationer.

Golfbanerne på Mallorca

På den solrige Middelhavsø kan du vælge mellem 24 fantastiske golfbaner.

ClassicGolf arrangerer turen til Golf og solskin på Mallorca

“Vi har haft en fantastisk Golftur til den Spanske Golfkyst, alt klappede 100%”, siger Inger og Gunnar. På ClassicGolf hjemmeside er der flere kunder der inspirer til at finde en golfrejse.

På Mallorca er der rigtigt mange forskellige gode hoteller at vælge imellem. ClassicGolf har truffet aftaler med få udvalgte kvalitets-hoteller, for at sikre en høj kvalitet for golfspillere. ClassicGolf er et rejsebureau, der leverer skræddersyede golfrejser og golfture til golfbaner i hele verden, Europa, USA og Asien. Golf og solskin på Mallorca er bare een af mange solrige muligheder i kategorien: Vinterdestinationer for golfspillere.