Har du brug for en ny udstødning til din motorcykel?

Udgivet d. 30 sep, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Med en MC-udstødning fra mmmotor.dk, kan du være helt sikker på at få en udstødning i høj kvalitet. Har du brug for en masse inspiration til at finde den perfekte udstødning til motorcyklen, så er mmmotor.dk, helt klart et besøg værd.

 

Hos MM Motor hersker en stor passion og viden omkring motorcykler, og det betyder at du altid kan finde det du leder efter, når det handler om godt udstyr til din motorcykel.

 

Opgrader din motorcykel med en fed udstødning

MM Motor tilbyder et stort udvalg af udstødninger til motorcyklen. En god udstødning har meget at sige, og findes i mange forskellige varianter, for eksempel til brug ved landevejskørsel og til motorcykelsport.

Mange vælger selv at montere en ny udstødning på motorcyklen, og vælger du en ny udstødning hos MM Motor, er udstødningen også nem at montere. Det gælder både slip-on eller hvis du vælger en der skal monteres med bolte.

Slip-on udstødning

  • En udstødning med slip-on er den bagerste del af udstødningen. Her skubbes rør og dæmper ind over hinanden og monteres herefter med spændebånd

Bolt-on

  • Her er der tale om en lyddæmper og ophæng. Lyddæmperen monteres og boltes fast ved hjælp af 3-4 bolte, på cyklens originale flanche.

 

Har du brug for en ny udstødning til motorcyklen af den ene eller anden grund, så burde du se dig omkring i det store udvalg hos MM Motor. Her finder du et stort udvalg af forskellige udstødninger men også mange andre produkter til motorcykler.