Har du overvejet splitleasing?

Udgivet d. 17 sep, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er du kørende sælger? Eller sidder du i en stilling, som ofte omfatter en del erhvervskørsel? Så bør du overveje splitleasing.

Splitleasing giver dig muligheden for at dele kilometerne, så dit erhverv betaler for din arbejdskørsel – men du betaler selv for din private kørsel.

Det er selvfølgelig mest fordelagtigt, hvis du kører flest timer i forbindelse med dit arbejde og mindre, når du kommer hjem. Det fungerer således, at du og din arbejdsgiver holder styr på din kørsel ved hjælp af en køreborg – og derefter splitter i udgifterne mellem jer. Det gør, at du slipper for at blive beskattet, men udelukkende betaler for den andel kørsel, som du kører privat.

3 fede bilmærker du kan overveje at lease

Når du skal have ny bil, skal det selvfølgelig være en fed en af slagsen. Her får du vores bud på tre fede bilmærker, du kan gå på opdagelse i, når du skal lease.

Audi R8

Her er der tale om en fed sportsvogn med et flot interiør. Den er en perfekt kombination af motorsport og eksklusivitet i sin allerreneste form. Du vil helt sikkert få folk til at vende hovederne, når du kommer kørende i en model som denne.

Mercedes GLE SUV

Her er der tale om en større SUV, hvor du helt sikkert kan få plads til alle dine arbejdsredskaber. Du får stil og komfort for alle pengene – og der er ingen tvivl om, at du bestemt ikke vil have noget imod at køre langt i en bil som denne.

 

BMW F30

Her får du en topklassebil med god plads i et yderst lækkert design. Du kommer med garanti til at nyde hver en kilometer, som du får kørt i denne bil.