Hurtigt videresalg af din bil

Udgivet d. 22 jan, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Står du og skal sælge din bil, og har du valgt at gøre det til udlandet? Hos Autobasen slipper du for selv at skulle finde hoved og hale i de mange regler ved eksport af bil, samtidig med at du får den bedste pris.

Slip for det store arbejde

Siden 2007 har Autobasen mestret salg af biler til udlandet. Eksportvirksomheden samarbejder med forhandlere og virksomheder udenfor Danmarks grænser, så du selv slipper for at skabe kontakt og undersøge de forskellige regler, der gælder. Vil du selv stå for salget, skal du kontakte SKAT og søge om eksportgodtgørelse. Kontakter du i stedet Autobasen, sørger de for alt det praktiske. Det eneste du skal gøre, er at sælge din bil til dem på almindelig vis.

Er din bil i dårlig stand?

Det er dog ikke alle biler, der problemfrit kan eksporteres. Ligger du inde med en bil, der ikke er i god stand, forstået på den måde, at den har skader, eller ligefrem ikke kan køre, skal der foretages en større syn. Ønsker du at sælge bilen på trods af dens stand, er Autobasen alligevel behjælpelige. Som ved en funktionel bil, har du stadig mulighed for at sælge den, dog til en lavere pris. Autobasens samarbejdspartnere på tværs af grænserne gør det muligt for virksomheden at få skarpe priser på reparationer, der kan gøre din bil salgsklar. Så uanset om du har en køreklar eller skadet bil, har du mulighed for at sælge til Autobasen, der sørger for at sælge den videre til udlandet.