Hvad kan jeg bruge en vinkelsliber til?

Udgivet d. 4 jan, 2022

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Selvom at en vinkelsliber ikke er fyldt med avancerede indstillinger og funktioner, kan den alligevel bruges til en del forskellige opgaver. Dette kommer nemlig an på, hvilke skiver samt hvilket tilbehør du bruger.

Men er du usikker på, hvad du overhovedet kan bruge en vinkelsliber til? Det er der ikke noget at sige til. Derfor finder du her et udpluk af de mest almindelige opgaver, hvor en vinkelsliber er uundværlig.

Klar disse opgaver med en vinkelsliber

Skær fliser, klinker og sten til

En vinkelsliber er det perfekte redskab, hvis du skal skære diverse sten, fliser og klinker til. Du kan også dele alle disse ting ved brug af en vinkelsliber.

Slib beton

En anden ting, du kan bruge en vinkelsliber til, er, hvis du skal slibe beton. Det kan eksempelvis være, hvis du ønsker at slibe dit betongulv eller lignende. Dog skal du være opmærksom på, at din vinkelsliber skal have en slibekop.

Slib en klinge

Udover at du kan slibe beton med en vinkelsliber, kan du også slibe diverse klinger. Har du en klinge, der ikke længere er særlig skarp, kan den hurtigt blive det igen med hjælp fra en vinkelsliber. Det er vigtigt, at du altid husker at følge æggens vinkel ved slibning.

Skær metal

Har du en særlig skive til stål på din vinkelsliber? Så kan du enkelt og ligetil skære i metal, hvis du har brug for det. Dette kan være yderst anvendelige ved flere forskellige typer af opgaver.