Hvad skal jeg bruge en donkraft til?

Udgivet d. 4 mar, 2022

q

Sponsoreret

Sponsoreret

En donkraft er svær at undvære i værkstedet, når du skal skifte fra vinterdæk til sommerdæk, eller når der generelt skal laves noget på bilen. Donkraften bruges primært til at løfte bilen op, så du nemt kan komme ind under den. 

 

De mange forskellige donkrafte, er lavet til at kunne holde en tung vægt. Donkraften er designet til, på den ene side, at hvile på jorden, mens den på den anden side, hviler på den last der skal løftes. 

 

Hvad er en donkraft lavet af? 

Når det handler om det materiale, en donkraft er fremstillet af, findes der mange forskellige slags, og valget afhænger helt og aldeles af, hvad det er der skal løftes. For eksempel er en donkraft, der er lavet til at løfte biler, oftest lavet i aluminium. Hvorimod en donkraft til en lastbil, er fremstillet i enten hårdt stål eller støbejern. 

 

Vælg en donkraft med den rigtige løftekapacitet

Skal du bruge en donkraft til at løfte din bil, så du bedre kan komme til inde under den, er det meget vigtigt at vælge en model, med den rigtige løftekapacitet. Passer denne ikke, er det bedre helt at lade være. Løftehøjden er også en vigtig ting at overveje, især hvis du skal løfte en stor og tung ting. 

 

Leder du efter en god donkraft, så kan du med fordel besøge ajengros.dk. Her finder du et stort udvalg af transportable donkrafte, som du enten kan have med i bilen, eller have stående hjemme i garagen.