Hvilken kompressor skal jeg vælge?

Udgivet d. 27 feb, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

En kompressor er en maskine, der komprimerer luft, så lufttrykket øges. Selve lufttrykket kan anvendes til en lang række forskellige arbejdsopgaver, hvorfor det er en særlig praktisk maskine for nogle. Eksempelvis kan en kompressor bruges til at tjekke dæks lufttryk med hjælp fra en pumpepistol eller til værktøj, som er lavet til at kunne blive koblet til en kompressor.

Men hvis du er på udkig efter en ny kompressor til hjemmet eller til erhvervsbrug, kan det være uoverskueligt at finde den helt rigtige. For hvad skal du tjekke, når du læser de forskellige produktbeskrivelser?

Værd at overveje ved køb af en kompressor

Der er flere parametre, som er værd at overveje, når du er på jagt efter en kompressor. Først og fremmest er det en fordel at tjekke kompressorens tankstørrelse. Dette viser, hvor lang tid kompressoren kan arbejde.

Udover tankstørrelsen er det en god idé at tage et kig på, hvordan kompressoren er udformet – især hvis du har specielle krav til dette. Måske vil du gerne have, at kompressoren kører på hjul, eller måske ønsker du en model, der ikke støjer så meget? Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt, at du tjekker dens støjniveau, samt hvordan den rent faktisk er produceret.

Sidst men ikke mindst skal du overveje, hvor meget du skal bruge kompressoren. Hvis du skal bruge den meget, er det ikke nok med en helt almindelig kompressor, da disse modeller ikke vil kunne klare det. Køb kompressor hos Primusdanmark.dk.