IMMO Denmark og Ottobock Industrial danner partnerskab om fremtidens mobilitetshjælpemidler

Udgivet d. 25 okt, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Fødselstallet i Danmark er faldende, hvorfor det i fremtiden vil være sværere at finde nye arbejdstagere til de mange jobs i danske virksomheder. Heldigvis lever vi også længere og har på papiret flere arbejdsdygtige år at gøre godt med end tidligere hen. Skal vi kunne holde til de ekstra år på arbejdsmarkedet – særligt inden for de fysisk krævende erhverv – er det dog helt essentielt, at vi passer godt på os selv, og det stiller krav til fremtidens mobilitetshjælpemidler og belastningsforebyggende teknologi. Derfor har to af branchens helt store spillere indgået partnerskab. IMMO er i september 2019 blevet partner med Ottobock Industrial, som omfatter Paexo Exoskeleton serien, der er en serie af mobilitetshjælpemidler særligt udviklet til brug inden for blandt andet logistik-, industri- og handelsbranchen.   

Lancering af Paexo Exoskeleton

Paexo Exoskeleton forebygger arbejdsskader ved fysisk krævende arbejde som hyppige og tunge løft, og serien består indtil videre af tre forskellige hjælpemidler; Paexo Shoulder, Paexo Thumb og Paexo Wrist. Hjælpemidlerne giver optimal støtte og forebygger hverdagens mest almindelige arbejdsrelaterede skader. Færre skader betyder både større arbejdsglæde og en mindsket risiko for tidlig nedslidning, og det er i både arbejdsgivers og arbejdstagers interesse at gøre de innovative hjælpemidler til en naturlig og integreret del af arbejdsgangene i virksomheden, så der kan sikres så gode og sikre arbejdsforhold som overhovedet muligt.

Paexo Exoskeleton-serien fra IMMO Denmark og Ottobock Industrial kan købes nu ved at kontakte IMMO Denmark, der også kan give dig nærmere information og guide dig inden for de forskellige produkter og løsninger.