Kognitiv adfærdsteori

Udgivet d. 16 feb, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Oplever du at dit barn har svært ved at håndtere sine følelser og tanker i hverdagen? Måske kan dagene virke meget overvældende eller måske ligefrem umulige at komme igennem til tider? Eller måske er der noget i adfærden, der giver dig grund til bekymring? Få hjælpen til at forbedre de kognitive kompetencer med hjælpende redskaber i kognitiv adfærdsteori.

Hos Vejlefjord kan du i et samarbejde med kompetente og dygtige psykologer, komme til et samtaleforløb hvor barnet eller den unge, medvirker i kognitiv adfærdsteori. Indgå i trygge rammer, med førende specialister indenfor området, der konstant udvider deres viden og metoder.

Formålet med forløbet

Formålet er at få en anden tilgang og måde at håndtere sine tanker, følelser og handlinger på. I stedet for at have de samme negative handlingsmønstre, der fører hen ad den samme destruktive vej, skal I i stedet udarbejde nye metoder.

Med en specialist i menneskets sind og de kognitive aspekter af hjernens opbygning, vil i arbejde jer hen imod en roligere hverdag, hvor det er muligt at håndtere sine følelser og handlinger, når de pludseligt og voldsomt opstår.

Hvad består kognitiv adfærdsteori af?

Det er en struktureret terapiform, som arbejder ud fra temaer og emner. I et længere forløb vil man, igennem samtalerne, evaluere de mål der sættes for forløbet. De kan ændre sig, afhængigt af hvad man forventer at få ud af det.

Psykologen vil samarbejde med forældrene og derfor knytter der sig ofte hjemmeopgaver mellem konsultationerne, i målet om at forbedre de kognitive kompetencer hos barnet.