Kom godt i gang med at lease en bil

Udgivet d. 1 okt, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

At lease en bil er slet ikke det samme, som hvis du ejer en bil. Dog har begge muligheder en ting til fælles. Og det er, at ingen af delene er helt uden bekymringer samt, at der er forskellige ting, du skal være særlig opmærksom på. Det er nemlig ikke uden faldgruber at lease en bil også selvom, at du måske tror, at du kender til alle de forskellige faktorer.
Hvis du vil være helt sikker på, at du kommer godt i gang med BMW X3-leasing eller leasing af en anden bil, så læs med videre her.

Du skal sørge for forsikring af bilen

Du tror måske, at det er forhandleren, der står for forsikringen i og med, at du ikke ejer bilen. Men det er ikke sandt. Det er nemlig dit ansvar, at bilen er forsikret i form af en ansvarsforsikring og en kaskoforsikring.
Dog er forsikring inkluderet i mange leasingaftaler hos forhandleren, men du bør altid undersøge dette. Læs leasingaftalen grundigt igennem, så du ved, om der er forsikring inkluderet eller ej.

Det er dit ansvar, at bilen bliver vedligeholdt

Stort set alle leasingforhandlere sørger for, at service er med i prisen. Dog er det dit ansvar, at bilen bliver vedligeholdt, så den er i absolut bedste stand, når du er færdig med bilen. I langt de fleste tilfælde skal bilen til service en gang hvert år.

Du må ikke sælge bilen

Leaser du en bil, må du ikke sælge den. Men du kan sagtens vælge at overdrage bilen eller leasingaftalen til andre. Du kan selv søge om at gøre dette ligesom, at forhandleren også kan. Du skal kontakte forhandleren, hvis du ønsker at gøre dette.