Kompensatorer som er fremstillet i forskellige designs

Udgivet d. 16 sep, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Hvis du står og mangler en kompensatorbælge, som kan blive fremstillet i forskellige designs som flertalsbælge i forskellige stålvariationer og ikke mindst tilpasset dine særlige krav og ønsker. Så har Sigma løsningen til dig!

En kompensator bruger man til udligning af tryk og vibrationer såvel som mekaniske og termiske bevægelser på baggrund af temperaturvariationer i forskellige rør og industrielle anlæg.

Med en produktion, der rummer en grundlæggende viden om de problemer, der skal løses i kundens anlæg eller rørsystem og ikke mindst en erfaring i, hvilke materialer der er gode at anvende, arbejder Sigma med fleksible løsninger og ikke mindst en kompromisløs kvalitet.

Produkterne, der udarbejdes af Sigma teamet er altid af høj kvalitet. Det kompetente og erfarende team, der står bag produktprogrammet sikrer dig et velfungerende produkt, som er fremstillet efter kundens ønsker og behov.

Med værdier som effektivitet og gode kundeoplevelser har Sigma i mere end 40 år eksisteret som maskinfabrik. Sigma har gennem årene oparbejdet et solidt og godt netværk og er især kendt for at være gode sparringspartnere samt at levere et fantastisk slutresultat til sine kunder.

Så hvis du leder efter et godt sted at få fremstillet en kompensator, så er Sigma helt klart en god løsning, hvis du bor i nærheden af trekantsområdet, Kolding, Vejle og Fredericia. Her vil du blive mødt af kompetente medarbejdere, der ønsker at give dig den bedste oplevelse både økonomisk og kvalitetsmæssigt.