Kvalitetsarbejdstøj til billige priser

Udgivet d. 13 sep, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

I mange brancher er arbejdstøj altafgørende. Det er vigtigt at have en varm jakke til vinteren, sko der er behagelige hele dagen, og bukser der sidder ordentligt. Trægården Kås laver billigt arbejdstøj helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Dansk kvalitetstøj til nordjyske priser

Hos Trægården Kås ved de, at kvalitet indenfor arbejdstøj er vigtigt. De har nemlig drevet byggemarked og trælasthandel siden 1977, og så har de haft webshoppen tgkshop.dk siden 2004, hvor de blandt andet har fokus på arbejdstøj til billige priser. Folkene bag kender nemlig selv til vigtigheden af at have godt arbejdstøj. Prisen er et af de store fokuspunkter hos de nordjyske købmænd – godt arbejdstøj er nemlig noget, der skal være tilgængeligt for alle.

Pasform og præcision til flere brancher

Uanset om du er tømrer, murer, snedker eller elektriker, kender du helt sikkert værdien af at have det helt rigtige arbejdstøj på. Du bruger det meste af dagen i det, og derfor er det meget vigtigt, at netop dit arbejdstøj sidder og fungerer, som det skal. Sikkerhedssko er altafgørende for dine fødder, samtidig med at der i bukserne skal være plads til alle de nødvendige arbejdsredskaber. Jakken skal holde dig varm i den kolde tid, mens shorts og t-shirts er et must på de varme sommerdage. Uanset hvad du søger, har Trægården Kås helt sikkert noget til dig. Med mærker som Mascot, Kansas, Brynje og Snickers i kataloget er der nemlig noget for alle, og så er det kvalitet til rigtig gode priser.