LED-pærer bliver mere udbredte i danske hjem

Udgivet d. 29 jan, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Vi har haft glæde af glødepæren i mange, mange år. Den har været en god ven, der kunne vise os vej i mørke, og hjælpe os med at kunne se de ting, vi skulle lave indendørs i den mørke tid.

Det var en lettelse i mange henseender, da glødepæren blev opfundet – men det er nutidens LED-pærer så sandelig også. Der er nemlig mange gode grunde til at LED-pærer bliver mere og mere udbredte i de danske hjem.

De mange fordele ved LED-pærer

Det er meget svært at komme udenom, de mange fordele LED-pærer og spots har, hvis du kigger på dem. Har du endnu ikke LED-pærer i din bolig, vil du helt sikkert få dem hurtigst muligt efter at have læst alle fordelene:

  • LED-pærer forbruger langt mindre strøm end traditionelle glødepærer – du kan opnå en energibesparelse på op til 85 %
  • LED-pærer er en lyskilde, der afgiver et ensartet og stabilt lys – det vil sige, du slipper for flimren, blinken og farveskift
  • LED-pærer har en lang levetid, da de kan brænde i helt op til 50.000 timer – bruger du LED-pæren i 8 timer om dagen, kan den give dig lys i 17 år.

Er det på tide at få LED-pærer ind i din bolig?

Hos Ledproff.dk kan du få LED-pærer og spots i alle mulige udformninger. Du får højkvalitets produkter til en lav pris leveret inden for 1-3 dage, hvor fragten koster 49 kr.