Mangler du at få styr på juletræet?

Udgivet d. 12 dec, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Der er mange ting, der skal nås, før det er juleaften. Men en af de vigtigste er dog juletræet. For hvad er en juleaften uden juletræ? Hos Dyssegaarden juletræsplantage kan I hente et flot juletræ og kombinere det med en hyggelig familietur.

Der er mange ting at lave på Dyssegaarden. Det er en juletræsplantage, hvor I sammen kan tage ud som familie og vælge årets juletræ og enten selv fælde det eller købe et af dem, der er fældet. Men der er også mange andre aktiviteter.

I kan eksempelvis se på de forskellige dyr, der er på gården, og børnene kan få lov til at ride på heste. Nogle dage er der også forskellig typer underholdning, så der er noget for børnene at se på, mens de voksne ordner indkøbene. Derudover kan I også runde dagen af i den hyggelig gårdbutik, hvor I kan drikke en varm kop kakao og købe en frilandsand, gås eller gris, som I med sikkerhed ved har haft det godt. På den måde er de vigtigste ting til juleaften også klaret, og I kan gøre det på en hyggelig måde, hvor alle kan vær med.

Uanset om det er juletræer, grise eller bare en hyggelig dag, I er ude efter, så kan I finde det hele hos Dyssegaarden.