Mangler du en autolift til værkstedet?

Udgivet d. 29 aug, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

En automekaniker skal have en ordentlig lift, og det kan du få hos ajengros.dk, der både sælger 1- og 2-søjlede lifts. 

Hvis du er automekaniker, så ved du helt sikkert, hvor vigtigt det er at have en god autolift. Med den rette lift kan du nemlig nemt og hurtigt flytte en bil eller en motorcykel op og ned i højden, så du kan gøre dit arbejde meget nemmere og uden besvær.

Rigtige mange mekanikere vælger den klassiske løsning med en 2-søjlet lift til biler, fordi løftekapaciteten er høj og løfte- og sænketiden er lav. Med en 2-søjlet lift fra ajengros.dk, er du sikker på at få kvalitet for pengene, og så er alle produkter samtidig CE-godkendte.

Der er der også efterhånden mange, der har fået øjnene op for en 1-søjlet lift, som er en virkelig smart og pladsbesparende løsning. En sådan lift kan nemlig flyttes, når den ikke skal bruges, samtidig med at løftekapaciteten stadig er høj.

Find blandt andet en 1-søjlet lift, der er flytbar og derfor ikke kræver den helt store plads. Liften er monteret med sikkerhedslåsesystem og sikkerhedsventil.

Du kan læse mere om begge typer af lifts under de specifikke produktbeskrivelser og hvis du har behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte ajengros.dk, så vil de gøre alt for at hjælpe dig.