Mangler du et trækspil til værkstedet?

Udgivet d. 19 jan, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er du den heldige mand, der har et stort værksted, som efterhånden er blevet et helt univers fyldt med save, boremaskiner og skruetrækkere, ligesom en donkraft og måske en brændekløver er at finde? Hvis du er helt vild med værktøj, er det med at kigge forbi AJ Engros. 

Et uundværligt redskab

Der findes oceaner af værktøj i alverdens størrelser og til alverdens projekter. Er du typen, der selv lige laver et spisebord, bygger et skur eller en stor bogreol? Eller er du mere typen, der går op i enkelte ting, hvortil du så har alt det udstyr og værktøj, der overhovedet kan kommes i tanke om? Har du en firehjulstrækker, autotrailer eller måske en autotransporter? Måske har du dit eget autoværksted, og til det hører der bestemt værktøj, såsom et trækspil. Et trækspil er uundværligt for dig, der skal transportere større køretøjer, og det bruges både at private og i professionelle sammenhænge. Derfor kan du trygt stole på, at kvaliteten er i top, når du bestiller dit nye trækspil hjem.

Manuelle og elektriske

Når det kommer til trækspil, er der mange muligheder. Alt efter hvilke krav og behov du har, skal der nok være en, der matcher. AJ Engros har et stort udvalg, så der er god chance for at finde lige præcis den, du har brug for. De fås i forskellige størrelser, hvor nogle kan trække op til 200 kg., mens andre kan trække op til 5.400 kg. Derudover er der både manuelle og elektriske. Mulighederne er mange, og uanset om det er til dit private værksted, eller om det er til professionelt brug, så er det med at tage et kig forbi ajengros.dk.