Mangler du navkapsler til dine hjul?

Udgivet d. 13 sep, 2018

q

Sponsoreret

Sponsoreret

En lille dims med stor betydning for, hvordan din bil ser ud. Navkapslen er en vigtig lille genstand, som er den primære ’accessorie’ til dine hjul. Men det er ikke blot æstetik og pynt den lille kapsel bibringer til din bil. Du får også sikkerhed med i prisen!

En hjulkapsel, en navkapsel eller en hjul dækker – kald det, hvad du vil. En lille kapsel til din bil, der har stor betydning for din bils æstetiske udtryk. Navkapslen er et dekorativt stykke, der dækker det centrale område af din bils dæk.

Men der er også sikkerhed på spil, når du investerer i en navkapsel. Kapslens placering, der er over midten af hjulet, giver også nogen beskyttelse mod vejrliget. Det betyder altså, at du med en navkapsel forebygger både dannelsen af rust og eventuel korrosion af kabelsko og nitter.

En navkapsel er især vigtig, fordi den advarer bilen om, at hjulets lugs ikke er optimalt strammet til. Hvis de ikke er ordentligt skruet på, så kan de falde af. Hvis navkapslen er på, vil lugsene derimod komme ind i hjulene og på den måde alarmere bilens chauffør. Hvis ikke kan hele hjulet risikere at komme ud af bilen.

Så hvis du ikke allerede er den heldige ejer af navkapsler til din bil, så skal du skynde dig at få dem erhvervet. Det giver dine dæk et helt andet æstetisk udtryk samtidig med, at du optimerer sikkerheden i din bil.

Du kan blandt andet finde et bredt sortiment af navkapsler på trailerforum.dk.