Mangler I t-shirts med virksomhedens logo på?

Udgivet d. 24 jul, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Det er vigtigt med godt arbejdstøj, og har I også logoet på, så er det god reklame, når I er ude af huset. Find det perfekte arbejdstøj hos timetex.dk.

Når du arbejder, er det vigtigt at føle dig rigtig godt tilpas. Det gør du blandt andet ved at have tøj på, der føles godt, er komfortabelt og er af god kvalitet. Hvis du er ude efter noget arbejdstøj, hvor du tilmed også kan få logo på, så er Timetex.dk en webshops, der har specialiseret sig i at producere billigt arbejdstøj af høj kvalitet. De laver også både tryk og broderi på, hvis du eventuelt kunne tænke dig at firmaets logo stod på arbejdstøjet.

Hvis du eksempelvis vælger en helt simpel ID t-shirt, så vil dit firmas logo stå klart og tydeligt frem, sådan at både kunder og samarbejdspartnere vil lægge mærke til det. Derfor er det dog klogt at holde sig til simple t-shirts, eksempelvis hvide eller sorte t-shirts, hvor der ikke er en masse farver eller mønstre, sådan at logoen er tydeligt.

Timetex har deres ID-t-shirt i mange forskellige modeller og farver. De findes både i klassiske herremodeller og i slimfit. De leverer også t-shirts med lange ærmer til arbejdsdage i kulden. Du kan også vælge mellem både V-hals og rund hals. Hvis du er interesseret i at vide mere om de forskellige t-shirts, så kig forbi Timetex.dk, hvor du kan finde meget mere information om de enkelte t-shirts og du kan se billeder af dem hver især.