Oplev fordelene ved erhvervsleasing

Udgivet d. 20 jun, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Er det blevet tid til en ny firmabil, eller er du på udkig efter én eller flere til dine ansatte? Hos Fleggaard Leasing tilbyder de erhvervsleasing, og du får ovenikøbet service på højniveau både under valget af bil og under leasingperioden.

Økonomiske fordele

Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved at lease en bil – både privat og erhvervsmæssigt. Hos Fleggaard Leasing har du mulighed for at lease en bil, og der er flere muligheder at vælge mellem. Når du erhvervsleaser, er en af de helt store fordele, at der er en attraktive beskatning. Yderligere er der minimal belastning af likviditeten, og så slipper du for uventede værditab på bilen. Dét er da drømmescenariet! Fleggaard Leasing tilbyder flere former for erhvervsleasing. Uanset hvilken løsning du vælger, er der økonomiske fordele, din økonomi bliver glad for.

Flere former for erhvervsleasing

Når du besøger fleggaard-leasing.dk, vil du opdage, at der er to muligheder for at lease, når det kommer til erhverv. Der er operationel leasing, og så er der finansiel leasing, som enten har fast eller variabel rente, alt efter hvad du ønsker og har af behov. Helt kort får du med den operationelle leasing hele pakken foruden finansiering af bilen. Der er en fast ydelse om måneden, som Fleggaard Leasing tager, så du kan regne med, at de sørger for service og står for vedligeholdelse i kontraktperioden. Kort og godt er finansiel leasing en form, hvor du selv sørger for at finde en køber, der skal overtage bilen til markedsprisen ved udløb af kontrakten. Derudover står du selv for service og vedligeholdelse gennem hele kontraktperioden. Hvilken leasingform passer til dig og dine ansatte?