Overskud til at varetage dit kommende byggeprojekt i Århus

Udgivet d. 10 mar, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Et stort byggeprojekt kan være en ordentlig mundfuld for mange entreprenører. Der er ti tusinde ting, man skal tage stilling til samtidig med, at man skal bevare det fulde overblik over hele byggepladsen og alle medarbejderne.

Har du et stort byggeprojekt i ærmet i Århus eller omegn? KG Hansen har stor erfaring inden for diverse byggerier og står bag mange af de store, jyske byggerier i området. Hvis du kommer fra Århus har du sikkert ikke kunnet undgå at lægge mærke til det flotte bygningsværk: Global Timber i Århus. KG Hansen var entreprenørfirmaet, der stod bag opførelsen af denne bygning. Men firmaet er også generelt entreprenør af store byggeprojekter i Århus.

Ydermere har entreprenørfirmaet også været holdet bag bygninger som Billund Lufthavn, Lalandia i Billund, Haderslev Station, Vejle Politigård, Rådhuset i Billund Kommune og mange flere store bygninger i det jyske.

Leder du efter et firma med overblik til at kunne varetage et større og mere komplekst byggeri, så er KG Hansen fulde af sprudlende energi og kreativitet. Ydermere er virksomhedens medarbejdere udrustet med stor faglighed og erfaring. Selve entreprenørfirmaets historik går over hundrede år tilbage, da den i sin tid i året 1910 blev grundlagt af selveste Karl Georg Hansen. Ånden var, at man ikke gik hjem, før det aftalte stykke arbejde var færdiggjort og stifteren, Karl Georg Hansen, ville personligt kunne stå ved alle firmaets resultater. Denne mentalitet har virksomheden ført videre gennem alle årene.

Ordentlighed, faglighed og godt håndværk er nøgleordene hos virksomheden KG Hansen, så hvis det er nogle værdier, din virksomhed kan afspejle sig i, så er et samarbejde med entreprenørfirma, KG Hansen, helt bestemt en mulighed.