Overvejer du en ny bil?

Udgivet d. 12 okt, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Der er ikke noget, der slår følelsen af at sidde i en ny bil. Mange drives til at betale en masse penge for fabriksnye biler, fordi de har gået med en drøm om ekstra hestekræfter og maksimal komfort. Men du kan få en ny, hurtig og lækker bil, uden du behøver at købe. Her kan du læse mere om leasing, inden du anskaffer dig din nye bil.

Hvorfor du bør vælge at lease en BMW

BMW er et mærke, der i rigtig mange år har været kendetegnet ved stabilt håndværk og komfort i verdensklasse. Med base i München er det svært at finde andet tysk håndværk, der leverer den samme køreglæde. Nye BMW’er har dog af samme årsag en tendens til at kræve en stor investering, og derfor er det ikke nødvendigvis bedst at købe bilen.

Med en leasingaftale kan du nemlig anskaffe dig din nye BMW til et noget mindre beløb i form af førstegangsydelsen, hvor du så i stedet betaler et fast beløb per måned, mens du har bilen. På denne måde kan du hurtigt komme i gang med at køre i din nye bil, og du skal ikke tænke på videresalg, når du en gang vil have en ny.

På sammenligningstjenester kan du få overblik over, hvilke muligheder du har. BMW laver mange slags biler lige fra de mindre og mere økonomiske til de helt store med hastighed og kraft i top. Hvis du er interesseret i en mindre bil til bykørsel, eller hvis du sidder med en drøm om en hurtigere bil, bør du altså overveje bmw leasing.