Reparer din bil nemt med en donkraft

Udgivet d. 17 jun, 2020

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Har du netop fundet ud af, at det er fornuftigt at have en donkraft stående, så du selv kan skifte dæk på din bil ved punktering, eller trænger den gamle simpelthen bare til at blive udskiftet? Hos dvsalg.dk finder du et stort udvalg, der også henvender sig til professionelt værkstedsbrug.

Et praktisk hjælpemiddel

En donkraft er praktisk at have, hvis uheldet skulle være ude, og et dæk på bilen punkterer, eller hvis der skulle være sket en mindre skade. Det kræver nemlig, at bilen bliver hævet fra underlaget, så du kan komme til og udføre reparationen. Hos dvsalg.dk finder du et stort udvalg af donkrafte både til private og til professionelt brug. Størrelserne varierer, og så er der forskellige varianter, så du kan finde lige præcis den, der passer til dine behov. Blandt sortimentet finder du blandt andet kaffemølledonkraft, der er en stådonkraft med sikkerhedshåndtag og kunststofhjul samt ballondonkraft, som betjenes med triggere i håndtagets ende. Donkraftene er fremstillet i højkvalitetsaluminium, så du trygt kan stole på, at de er solide og klar til brug.

Til privat og professionelt brug

Er du på udkig efter en donkraft til privat brug, er det vigtigt at overveje, hvad den skal bruges til, men også at tænke fremad. Den skal selvfølgelig passe til din bils vægt, men i øjeblikket har de nye biler tendens til at blive tungere, så det er værd at have med i overvejelserne. Er donkraften til professionelt brug, kan du tage et kig på de lufthydrauliske donkrafte, der er ideelle til løft at trucks og tunge maskiner. Uanset hvilken du vælger, får du en robust donkraft, der kan hjælpe dig med reparationer, så du igen bliver køreklar.