Sådan fremstår du mere troværdig som selvstændig

Udgivet d. 1 mar, 2022

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Antallet af selvstændige har aldrig været højere. Vi lever i service-alderen, hvor størstedelen af bymenneskerne tjener deres penge på at yde en service til andre. Ingen kolleager, intet kontor. Bare dig og dine kompetencer, der driver rundt i samfundet som en gammeldags dør til dør sælger. Det er blandt andet fordi, det aldrig har været nemmere at registrere sig som virksomhed.

 

Det betyder også, at konkurrencen om de samme kunder er tårnhøj. Derfor bliver du som selvstændig nødt til at yde dit ypperste for at fremstå troværdig, så dine kunder bliver ved med at bruge dig. Sådan får man også optjent vital omtale rundt omkring i byen.

 

Bilen

Mange selvstændige lever på landevejen, og har derfor ikke fast kontor på en bestemt adresse. Bilen er deres kontor. Derfor bør du også investere i, at bilen altid er ryddelig og ren. Det kræver, at man lige tager den igennem en bilvask en gang i mellem, men på den anden side ville du heller sidde på et møgbeskidt kontor.

 

Det kræver også, at man viser kunderne, at virksomheden ikke kører på vanddampene – selvom det måske er tilfældet. Her går det ikke, at du ruller op til dine kunder i en bil, der dårligt nok er skrotprisen værd. En ny firmabil kan være en dyr udgift, men der er måder, man kan komme omkring det. Flexleasing af bil, er en fantastisk måde at dele finansieringen op i små, overkommelige bidder.

 

Dit eget ydre

Udover, at bilen skal se godt ud, skal du også selv. Det viser disciplin og ordentlighed, når du møder kunden nyfriseret, velduftende og ser udhvilet ud. Sørg også for, at din beklædning klæder dit hverv. Hvis du bærer et jakkesæt på arbejdet, skal du altid sørge for, at slipseknuden sidder som den skal.