Sådan fungere en stubfræser

Udgivet d. 16 mar, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Du står og kigger ud i din have, men det eneste du lægger mærke til, er en stor, men uskøn træstub. Det er frustrerende, men det er heldigvis nemt at gøre noget ved, så længe man har den rette maskine. Det er netop her, at en stubfræser kommer ind i billedet.

En stubfræser har store gummihjul, hvilket betyder, at den sagtens kan kan komme rundt og fræse de fleste steder. De fleste stubfræsere har en praktisk størrelse, som kan sammenlignes med en almindelig havetraktor. Stubfræseren er monteret med en rund klinge, som består af skarpe savklinger. Når disse roterer, kan du gå i gang med at fræse. Resultatet er, at den øverste del af træstubben fræses helt ned. Klik her og find en billig stubfræser.

Du behøver altså ikke længere at bekymre dig om unødvendige træstubbe, som du har stående rundt omkring i haven. En stubfræser arbejder hurtigt og effektivt, hvilket gør den til en nem og optimal løsning. Når stubben er væk, kan du sagtens gå i gang med at plante græs eller blomster – alt efter dine ønsker. Som en ekstra bonus efterlader stubfræseren frisk træflis, som du sagtens kan bruge i alle dine blomsterbede.