Sådan undgår du at bilen lugter af røg

Udgivet d. 6 jan, 2022

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Mange mennesker bruger utroligt meget tid i deres bil. Det kan enten være i forbindelse med arbejdet, for at besøge familier, eller for at komme op i deres sommerhus. Derfor kan rygetrængen også til tider presse sig, når man har kørt længe på landevejene.

Desværre har biler det med at suge lugten fra cigaretter til sig. Og den lugt bliver som regel bemærket af bilens øvrige passagerer, næste gang de kører med dig. Har du leaset bilen, kan lugten af røg endda betyde en økonomisk sanktion for dig. Der er heldigvis måder til at opnå en mere neutral lugt i bilen på.

Snus

Snus er et fremragende alternativ til rygning, da de små puder bare skal ligge under læben og passe sig selv. På den måde sidder du heller ikke og fægter med en cigaret, der sender aske rundt i hele kabinen. Når du er færdig med din snus, smider du den bare ud, eller under låget på din pakke.

E cigaretter

Hvis du ikke kan undlade følelsen af selve akten rygning, kan du anskaffe dig en E cigaret. Her får du stadig følelsen af en røgfuld mund. Væsken man bruger i E cigaretter er som regel mildere i lugten, og du kan anvende et hav af forskellige smage.

E cigaretten kræver desuden en opladning en gang i mellem. Den opladning foregår med et USB-stik og bilen er derfor det perfekte sted at opbevare den, da de fleste nye biler er udstyrede med et ladestik til USB.

Nikotin produkter

Skal du bare have et hurtigt fix til at stille rygetrængen, kan du køb en masse forskellige nikotinholdige produkter. Det fås både i det klassiske nikotintyggegummi, men kan også fås som et nikotinplaster eller en spray, der hurtigt kan sprøjtes i munden.