Sådan undgår du uforudsete biludgifter

Udgivet d. 9 aug, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Alle bilejere kender det. Følelsen af afmagt, når bilen ikke vil, som man selv vil, men tilsyneladende har sit helt eget liv. Det rasler lidt, hver gang man drejer bilen rundt i et sving, det ryster lidt i rattet, og er der egentlig ikke en lidt underlig lugt, når du starter bilen?

I næste nu ringer man til mekanikeren, mens man som en anden jubelidiot med store armbevægelser forsøger at forklare den stakkels mand, at bilen er begyndt at sige sære lyde. Dommen er dyr, og du føler dig heldig, hvis regningen ligger under 3.000 kr.

Har du prøvet ovenstående scenarie? Og er du træt af de uforudsete udgifter, der hænger sammen med ejerskabet af en bil? Så er leasing af bil måske svaret på dine bønner.

Slut med besvær og penge, der fosser ud af lommen

Hvis du ønsker at undgå alt besværet, som alle bilejere står over for, er privatleasing formentlig lige din kop te. Her samler du alle dine biludgifter og slipper for at tænke, hvordan og hvorledes du forsikrer din bil, hvilket værksted du skal bruge og så videre.

I stedet betaler du for en leasingaftale via en fast månedlig ydelse, der inkluderer kasko- og ansvarsforsikring, serviceaftale, reparationer og tilbageleveringsforsikring. På den måde sparer du dig selv for en masse grublerier, og det eneste, du skal tænke på, er at fylde tanken op. Og så er du klar til at køre.