Skal en flot BMW stå hjemme i din garage?

Udgivet d. 22 mar, 2021

q

Sponsoreret

Sponsoreret

BMW-leasing kan være fristende for dig, der elsker en flot og lækker bil og drømmer om, at det bliver dit næste køretøj.

Men hvis du overvejer at lease en BMW, eller en anden type af bil, er det essentielt, at du er opmærksom på flere faktorer. Privatleasing er nemlig en stor fordel for nogle personer, mens det for andre ikke er en god løsning.

Hvad er dit kørselsbehov?

Inden du leaser en bil, er det essentielt, at du er bekendt med dit kørselsbehov. Du kan nemlig ende med at få en stor regning, hvis du kører flere kilometer i forhold til den aftale, du har indgået med leasingfirmaet. Du vil altid kunne læse i din leasingaftale, hvilket kilometerantal du må køre om året.

Læs altid leasingaftalen

Leasingaftalen er klart det vigtigste, når du leaser en bil. I aftalen kan du se alle de ting, der er inkluderet, og hvad der ikke er inkluderet. På den måde kan du regne ud, hvad dine udgifter ved at lease rent faktisk er.

Du bør blandt andet kigge nærmere på, hvad aftalen er i forhold til service og vedligeholdelse. Desuden skal du finde ud af, hvad der står, at den månedlige ydelse er på og førstegangsydelsen.

Hvad sker der, hvis du gerne vil afslutte din leasingaftale?

Du vil altid være bundet af din leasingkontrakt i omkring 12 måneder ved privatleasing af en bil.

Du skal dog have in mente, at hvis du har indgået en aftale med en førstegangsydelse, vil dette beløb ikke komme tilbage i dine hænder. Derfor kan det resultere i dyre lærepenge for dig, hvis du afslutter en leasingaftale før tid.