Spar penge og besvær med softphone

Udgivet d. 28 sep, 2019

q

Sponsoreret

Sponsoreret

Søger I nye telefoniløsninger til virksomheden? Med softphone fra Firmafon kan I både spare tid, besvær og penge, når I dagligt bruger telefonerne mellem medarbejdere og kunder.

Service i høj klasse

Fra drejetelefon til en med knapper. Fra trådløs fastnet til mobiltelefoner. Og nu fra computer og smartphones til softphone via internettet. Udviklingen har budt på mange løsninger, så det med tiden er blevet nemmere og nemmere at få fat på hianden. Nu er endnu en mulighed kommet til – nemlig Softphone.

Denne løsning er en app, der downloadespå din smartphone eller din Windows eller Apple computer. For at benytte den er det nødvendigt med en stabil internetforbindelse. Det er det eneste tekniske krav, der er nødvendigt, for at teknikerne fra din udbyder kan klare resten. De kommer nemlig ud og installerer løsningen – og derudover slipper du også for de tekniske vedligeholdelser og opdateringer, der også holdes øje med.

En billigere løsning

Til forskel fra IP-telefoni er Softphone en løsning via internettet. Desuden skal du med IP-telefoni løbende betale for vedligeholdelse. Skype er også en mulighed, hvor også videoopkald er muligt, men her skal I blot være opmærksomme på, at der ringes med hemmeligt nummer.

Softphone er en løsning, der både er enklere og billigere. I ringer nemlig også gratis til alle danske numre, og det gælder også, hvis virksomheden holder til i udlandet og ringer hjem til Danmark. Softphone er altså en smart telefonløsning, der på flere måder kan optimere jeres arbejdsmiljø i virksomheden.